Over ons

Uw auto op de 1e plaats!

AutoFirst Sjaak van den Bergh is een garage met topservice, vakmensen, de beste materialen en zeer scherpe tarieven. We zijn BOVAG gecertificeerd. Daarvoor moeten we aan strenge kwaliteitseisen voldoen en dat is meteen uw garantie dat uw auto bij AutoFirst Sjaak van den Bergh in de beste handen is. Wanneer wij uw auto onderhouden of repareren, weet u zeker dat de fabrieksgarantie behouden blijft.

Sjaak van den Bergh is sinds 1984 hét adres in de regio Brunssum voor:

Onderhoud en APK

We verzorgen onderhoud en schadeherstel aan alle gangbare merken en modellen. Onze vakmensen worden continu bijgeschoold om over de hele automarkt op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Als RDW-erkend autobedrijf met eigen APK keurmeesters in dienst, bieden we u echt één adres voor alles wat met uw auto te maken heeft.

Een kleine reparatie of groot onderhoud? U wordt snel geholpen en mag rekenen op perfecte service. De koffie staat voor u klaar!

 

Verkoop van nieuwe auto's en occasions

Als deelnemer aan de NAP (Nationale Auto Pas) bent u zeker van een eerlijke deal en een goede prijs bij AutoFirst Sjaak van den Bergh. Of u nu een (bijna) nieuwe auto zoekt of een instapklare occasion, we zijn er voor u.

 

AutoFirst: uw garantie voor kwaliteit

AutoFirst Sjaak van den Bergh is onderdeel van AutoFirst, een krachtig samenwerkingsverband van tientallen autobedrijven. Wij werken intensief samen, zodat u optimaal profiteert van scherpe inkoopvoordelen, marketingacties en onze onbegrensde kennis van zaken. U herkent een AutoFirst bedrijf aan het opvallende rode logo!

 

Altijd de eerste keus

Of het nu gaat om montage, reparatie, onderhoud, verkoop, inruil, pech onderweg, schade of financiering, AutoFirst Sjaak van den Bergh heeft altijd snel en scherp geprijsd de perfecte oplossing in huis voor alle merken en types auto’s.

 

Mini specialist

Classic Mini Centrum Brunssum is onderdeel van Autobedrijf Sjaak van den Bergh. Hier kunt u terecht voor alle onderdelen en accessoires voor nieuwe en klassieke mini's. Ook voor onderhoud en reparatie, performance tuning en restauraties van mini's. Bezoek onze speciale website voor meer informatie: www.classicminisbrunssum.nl.

 

AutoFirst Sjaak van den Bergh.
Uw auto op de 1e plaats.

  • Betaalbaar onderhoud voor alle automerken- en types 
  • Goed opgeleide monteurs
  • Persoonlijke aandacht en advies
  • U behoudt uw fabrieksgarantie
  • AutoFirst Mobiliteitsgarantie bij pech onderweg
Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. COVID-19 (Corona) virus preventie maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Werkplaats

In onze werkplaats staan onze vakkundige monteurs voor u klaar

Lees meer
Bovag garantie

Shop

Autoradio's, fietsdragers, kinderstoeltjes, u vindt het in onze accessoireshop.

Lees meer