Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9 op basis van 387 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

9
ANJA Brunssum 15 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 10
De werkzaamheden werden op het afgesproken tijdstip correct uitgevoerd met een duidelijke verklaring van werkzaamheden en faktuur.
10
Eh Monse BRUNSSUM 12 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Zolang dat ik auto rij kom ik bij Sjaak. Dat zegt genoeg. Van 1979 tot nu. Ik ga ook niet weg.
10
Bianca Brunssum 06 sep 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Garage Sjaak van den Berg is professioneel en ook nog best snel. Tot nu toe heb ik geluk gehad dat ik binnen twee werkdagen mijn auto terug had, hoe groot de reparatie/ onderhoud ook was en zelfs bij een onverwachts defect. De service is goed en vriendelijk.
9
Dave Brunssum 18 aug 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Heel netjes en correct geholpen, duidelijke afspraken gemaakt en je wordt netjes gebeld als er nog extra kosten zijn.
10
Koos Brunssum 08 aug 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vakbekwaam, vriendelijk en goede service.
10
BAUKJE Brunssum 07 aug 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Snelle service, aardig personeel, doen wat er gevraagd wordt.
6
PATRICK Noordwijkerhout 03 aug 2021
Service 6
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Ik wacht alleen nog op een retour bon voor een verkeerde bestelling na 2 mails nog geen bevestiging.
10
Natasja Wlodarczyk Brunssum 02 aug 2021
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vriendelijke personeel en goede service.
8
michel merkelbeek 28 jul 2021
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 7
heldere en duidelijke communicatie, geen onverwachte zaken. uitvoering van de werkzaamheden uitstekend, niks op aan te merken.
9
J.M.F. Baetens Brunssum 26 jul 2021
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Zeer betrouwbaar adres voor auto onderhoud, tegen een eerlijke prijs. Goede en duidelijke informatie over de werkzaamheden nadien. Zeer tevreden!
laden...